Skocz do zawartości

Szukam Dobrego Ortodonty W Ny

Fizia123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, szukam dobrego no i wiadomo nie drogiego ortodonty w Nowym Jorku. Mam ubezpieczenie ale niestety jestem "za stara" i moje ubezpieczenie obejmuje tylko do 18 roku zycia wiec potrzebuje kogos z polecenia.

Bede wdzieczna za wszelkie kontakty, pozdrawiam

Napisano

A gdzie dokladnie szukasz?

Bo ja mam fajnego goscia ale w Westchester - Whie Plains

no i jesli chcesz robic invisalign to wielu dentystow to juz teraz robi

Napisano

czesc KW mam takie szybkie pytanko czym mozesz podac dokladny adres tego dentysty ,i czy to jest polak .Mieszkam w miare blisko westchester

z gory za informacje dziekuje :)

Napisano

Do dentysty hodzę do Dori (Dorota) Katz na North Broadway w White Plains, ona tez od niedawna robi invisalign

Do ortodonty chodzilam do Dr Sokoloff na Old Mamaroneck Ave w White Plains - nie polak ale mily młody gość i wszystko sprawnie szło

Napisano

Wszystko zalezy co chesz robic i ile to zajmnie czasu

koszt to kilka tysiecy jakies 3-5K

niestety trudno lekarzy porownac bo nikt ci nie da dokladnej ceny bez robienia X-rays i odcikow a za to sie juz placi jakies $350

Cena tez zalezy od tego czy bedziesz nosil zwykle druty czy invisalign - takie przezroczyste wkladki - to drugie jest drozsze ale nie trzeba do tego koniecznie ortodonty bo czasami robia to zwykli dentysci

Umow sie na wizyte i pogadaj, spytaj sie co by w twojej stuacji polecal, ile czasu i mniej wiecej cene

jesli masz juz dentyste to spytaj sie dentysty kogo poleca, wtedy wiesz ze maja kogos sprawdzonego i z kim sa czesto w kontakcie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...