Fidelloz Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Cześć, Mam takie pytanie, czy ktos sie moze wybiera w 2010 do Reno? JA byłem w 2008 i juz troszke zaczelo miasto podumierac. Mimo wszystko spedzilem najlepsze wakacje zycia. Teraz nie chce jechac na WaT a na turystycznej na 1.5 miesiąca (powineinem dostac bez problemu urlop). I teraz pytanie... jak to bedzie w tym roku wygladac ? Czy nie bedzie to wyludnialo miasto, gdzie nikt juz nie jezdzi i generalnie bede w wakacje tam sam ? Z tego co wiem to zamkneli Fitzgeralda, kasyna padaja, wiec nawet nie bedzie sie gdzie pobawic (no moze poza N210) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gocharynka Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Mieszkam w Reno i powiem ze teraz jest nawet trudno o prace w Mc Donald wiec sam sie zastanow czy warto? o pracy w Casynach nie wspominajac a stan Nevada jest na 1 miejscu w skali bezrobocia w calych USA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidelloz Posted December 22, 2009 Author Report Share Posted December 22, 2009 Gocharynka: czytaj uważnie. Chcę jechać do wakacji = nie pracować, a nie do pracy. Nie obchodzi mnie bezrobocie. O coś innego pytałem w swoim poście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.