rafal723 Napisano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2010 Wie może ktoś z Was gdzie w internecie znajdę mapę Nowego Yorku na komórkę za free (rozdzielczość 240x320) ? Widziałem już mapę na tzw. Pocket PC, widziałem mapę metra na mobile phone, ale NY jako plan miasta nie. Jakbyście gdzieś widzieli jakieś fajne mapy, związane z USA czy na na PC czy na komórkę, to też podawajcie linki. Happy New Year, and sure targets. P.S. Niewiem czy życzenia poprawne językowo, ale przeciez liczy sie przekaz
danik Napisano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2010 jeśli masz internet w komórce to żaden problem przeglądać mapy google
rafal723 Napisano 1 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2010 Wiem, miałem internet, miałem aplikację Google Maps, ale już nie ma internetu, z powodu prośby do operatora o wyłączenie zasięgu internetowego na mój telefon. W sumie to był on niepotrzebny, a często sam sie włączał, jak telefon był w kieszeni, co potrafiło podnieść rachunek nawet o kilkadziesiąt PLN.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.