dzięgiel Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Witam! Byłem z kumplem w MB w 2008, było bardzo fajnie i teraz też myślimy, żeby tam się udać. Czy ktoś ma już pracę, ewentualnie wybiera się do tego miasta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigguy Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Myrtle Beach SC - bardzo przyjemne miejsce, mialem okazje odwiedzic we wrzesniu 2005 zwlaszcza jak ktos jest maniakiem gry w golfa, W&T brzmi niezle w MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandian Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Hej, Jako kto pracowaliscie ? Ja w tym roku zastanawiam sie mam 2 super fajne oferty, jedna z okolic LA , druga z Jersey City, ale zawsze chcialem poleciec jako ocean lifeguard, jedyna sensowna akcja jaka widzialem to wlasnie MB - mozesz cos powiedziec o miescie wiecej niz da sie wczyczytac na stronkach ? Jak tam z klubami i ogolnie zyciem poza praca ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasia22 Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Hej a z jakiego biura masz te oferte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzięgiel Posted January 5, 2010 Author Report Share Posted January 5, 2010 Hej a z jakiego biura masz te oferte? Oferty nie mam, Burroughs&Chapin, firma, w której pracowaliśmy jest również sponsorem. Niestety kontaktowałem się z nimi wczoraj i powiedzieli, ze w tym roku nie prowadzą WAT Ja pracowałem w Deli- robiłem kanapki, frytki, drinki, które tam też sprzedawałem. Praca lekka $8 za godzinę. Jeżeli chodzi o miasto to jest bardzo fajne! Odpowiadając na pytanie o klubach: pełno klubów, bo to duży kurort (3 na wschodnim wybrzeżu), jest co robić, zawsze możan iśc na plażę, jest gorąco (40 stopni celsjusza plus duża wilgotność), jest dużo sklepów: BestBuy, CircuitCity, Ross, TJmax itp, duża galeria handlowa, Wal Mart, niskie podatki w SC, pełno knajp i hoteli, park wodny, nascar speed park (gokarty), oceanarium, kino imax, stadion baseball'a, stadion football'u, pełno pół golfowych, lotnisko i wiele wiele innych rzeczy. W porównaniu z innymi miejscowościami w USA, które miałem okazję odwiedzić, to to miasto jest naprawdę ładne, czyste i zadbane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzięgiel Posted January 5, 2010 Author Report Share Posted January 5, 2010 Tak jeszcze apropos ratowników w MB, to oni zarabiali kilka razy więcej niż przeciętni studenci. Wynagrodzenie mieli podobne, ale dostawali jeszcze napiwki za leżaki, jeżeli była to plaża przy lepszym hotelu oraz wypożyczali te leżaki na lewo i zdołali zarabiać $800 tygodniowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigguy Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 no z lezakami rzeczywiscie niezla fucha , a praca ratownika w sumie najlepsza wygina jak na work i travel Link to comment Share on other sites More sharing options...
drago333 Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 Siemka, ja w tym roku wybieram sie prawdopodobnie do myrtle beach z bratem , mam do wynajecia bardzo fajny domek, jesli jest ktos zainteresowany prosze pisac na gg 2678435 , pozdro;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.