Enceno Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Witam. Mam pytanie dotyczace prawo jazdy w stanie Illinois. Czy istnieje mozliwosc jego wyrobienia na waznej wizie turystycznej z waznym pobytem? Jesli nie to jakie kroki poczynic w celu jego uzyskania? Szukalem na forum, ale tematy byly z 2006 i moglo cos sie juz zmienic ;P . Z gory dziekuje za opowiedzi. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 xxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enceno Posted January 4, 2010 Author Report Share Posted January 4, 2010 dziekuje za odpowiedz. A czy na wizie studenckiej F-1 mozna wyrobic SSN? . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 w dzisiejszych czasach bardzo ciezko przeszukaj forum bylo o tym juz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kara_kc Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 można. ale wtedy kiedy szkoła tego od Ciebie wymaga bo pracujesz dla niej (w sensie, że nie możesz sobie ot tak aplikować o ssn). Ja dostałam ssn właśnie w takim przypadku i zrobiłam normalneprawo jazdy a nie tymczasowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anabell Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 kto wie po jakim czasie od egzaminu teoretycznego mozna zdawac praktyczny w NJ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milerro Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 witam czy ktos orientuje sie czy obecnie w chicago da sie wyrobic prawo jazdy majac jedynie ss number i wygasnieta wize? moze ktos wie gdzie aktualnie da sie wyrobic prawo jazdy tylko z numerem ss bez waznej wizy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.