tojan Posted April 12, 2005 Report Share Posted April 12, 2005 Polecam strone zawierajaca informacje, porady na temat kupowania na ebay'u w Stanach i nie tylko. Tak w ogole lada dzien ebay wkroczy do Polski! ebay Wszystko o Ebay Na stronie jest tez forum dyskusyjne na temat Ebay Forum i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spinja Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 Co z gwarancją na sprzęt kupowany w USA (na EBay)? Kumpel mi powiedział, że trzeba dopłacić, żeby działała poza USA. Wiecie jaki to koszt? Chciałabym ta kupić aparat fot. ... Pozaa tym, proszę Was o wszelkie info i doświadczenia związane z kupoiwaniem na eBay w USA. Czy dużo wynosi koszt przesyłki? Czy jest zależny od miejsca czy też, tak jak w Polsce tylko od wagi paczki? Co z ubezpieczeniem paczki? Czy mam prawo wyboru, która firma ma dostarczyć paczkę? Którą najlepiej wybrać? Kurier? Odpowiednik Poczty Polskiej? Dajcie znać! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SantaCruz_CA Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 Co z gwarancją na sprzęt kupowany w USA (na EBay)? Kumpel mi powiedział, że trzeba dopłacić, żeby działała poza USA. Wiecie jaki to koszt? Chciałabym ta kupić aparat fot. ... co do gwarancji to jest tak - niektorzy producenci daja gearancje na caly swiat, niektorzy tylko na usa/kanade... tak samo my tu mamy - niektorzy daja tylko na europe. trzeba sprawdzic indywidualnie kazdy produkt jaka ma gwarancje i jaka jest mozliwosc dokupienia ten wersji europejskiej - jezeli w ogole jest... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.