tomaszekp5 Napisano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2010 Witajcie, Szukałem na forum, ale nic nie znalazłem. Z tego co wiem podczas rozmowy na wize F-1 podaje się przywiązania do polski (jak z resztą na większość wiz ). Tak więc czy nie ma żadnych przeszkód aby ożenić się na wizie F-1? Czas przez jaki się studiuje raczej wystarczy na znalezienie partnerki . Wtedy już nie pozostało by nic jak staranie się o wizę małżeńską. Więc czy można ożenic się na F-1? Oczywiście z miłości (nie bedę na 100% robił tego dla papierów). pozdrawiam
Szeli Napisano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2010 Mozna... Tak samo jak z innych wiz nieimigracyjnych... o ile nie masz wbitej w wizie sekcji 212, ktora czasami jest wbijana przy Internshipie... i nakazuje powrot do kraju macierzystego po skończonym programie na okres powyżej 2lat...
tomaszekp5 Napisano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2010 A takie rzeczy nie są tylko przy programach typu W&T?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.