irka Napisano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2005 Czesc!!Chcialabym sie dowiedziec o Mysctic!!Czy moze ktos tam sie wybiera, albo byl)))
agat Napisano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2005 ja byłam turystycznie..miasteczko wiesz jak kazde...ocean niedaleko..w sumie to nie wiem co chcesz wiedziec i nie iwem czy bede umiala ci odpowiedziec bo bylam przelotem samochodem:) jest tam park wodny, oceanarium i lodz podwodna do zwiedzenia w bazie wojskowej...troche turystow z tej okazji co wiecej ..hmmm nie wiem..nie podpowiem Ci jak sie pouszac ani z mieszkaniem tez ci nie powiem...poza tym ze niedaleko sa kasyna dwa najwieksze wiec ludzie jezdza stamtad zwiedzac to misteczko, pelno sklepow z pamiatkami i takie tam...mam gdzies nawet jakies gazety o tym miejscu dla turystow przewodniki po ang ale w tej chwili nie iwme gdzie to jest..tam moze jest wiecej..pozdrawiam
tomius4fun Napisano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2005 pracowalem w Mystyk przez 3 miesiace w 2003 w Hotel Mariott, ogolnie to dziura jest, bez samochodu ciezko bo komunikacji nie ma w sumie, kasyna rzeczywiscie sa w okolicy, naprawde ogromne ale kiczowate strasznie. Studentów z Polski w Mistyk , New London i Norwich pelno. Drugi raz tam bym nie pojechal bo nudna okolica strasznie... ocean blisko tylko ze wiadomo to Nowa anglia a nie floryda wiec... polecam pizze z Mistyk. Jest taki film nawet z Julią Roberts Mistyk Pizza to o tym miasteczku wlasnie, a, i tak samo daleko do boston co do NYC. W niedziele wszytkie sklepy monopolowe sa zamkniete i puby w tygodniu tylko do 24.00 a weekendy to do 2AM- wiec troche zwala. Malo imprezowa okolica. Życze powodzenia niemniej... Pozdro Tomius
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.