Jump to content

Wycieczka nad zatokę Meksykańską

Reachel

Recommended Posts

Hej

Mam do Was pytanie, chcialabym dowiedziec sie czy ktos z Was będąc w stanach był nad zatoką Meksykańską. Zastanawiam sie jak daleko jest tam z Las Vegas i czym najlepiej dojechac :lol:. Chodzi mi o miasta leżące nad zatoką w Stanach :lol:

RadiFL nie rozumiem twojej ironi! Co w tym smiesznego ze chce jechac nad zatokę meksykańska?? Byc moze mam jakis powod o którym nie wiesz. Myslalm ze moze ktos z Was byl tam i mi pomoze :lol: Bo przeciez zeby dostac sie nad zatokę meksykańska nie trzeba leciec na Floryde, wystarczy dostac sie do Texasu :lol:

Pozdrawiam

jedyne co moge jak na dzien dzisiejszy polecic to np www.expedia.com - i tam kliknij na gorze po prawej, zakladke "deals & destinations" - moze tam znajdziesz jakas "inspiracje" ;-) mozesz tam wyszukac np pakiet, albo tylko hotel lub hotel z przelotem itd. sa tam tez rozne promocje itd.

mozesz tez zajrzec na www.travelocity.com i tam na link "vacations".

zawsze na obu stronach jest mnostwo promocji.

zajrzyj tez na www.orbitz.com

moze to Ci jakos pomoze...

jak tylko cos wiecej mi w reke wpadnie na necie, to dam znac ;-)

Je lece do Teksasu, ale z Polski (a raczej z Frankfurtu) i tez sie zastanawiam co zobaczyc. Wiem, ze bede w Houston i San Antonio-Three Rivers (chyba tak :oops: ) i spedze tam okolo tygodnia. To chyba duzo.

Wiec z checia zapoznam sie z waszymi, jakze cennymi, opiniami i sugestiami.

Pozdrowionka

Wiola

Je lece do Teksasu, ale z Polski (a raczej z Frankfurtu) i tez sie zastanawiam co zobaczyc. Wiem, ze bede w Houston i San Antonio-Three Rivers (chyba tak  :oops: ) i spedze tam okolo tygodnia. To chyba duzo.

Wiec z checia zapoznam sie z waszymi, jakze cennymi, opiniami i sugestiami.

Pozdrowionka

Wiola

kup przewodnik Pascal'a - ale ten gruby, czarno-bialy w srodku, bez obrazkow - one sa najlepsze - ja zawsze z nich korzystam jak gdzies jade. tam zawsze jest 1000000000 porad i uwag na temat co warto zobaczyc, czego nie, jakich miejsc unikac itd itp...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...