kara_kc Napisano 16 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2010 Hej wszystkim zbliża się spring break (20 marca) i bardzo chciałabym ten tydzień spędzić poza Chicago ale kompletnie nie mam pomysłu co z sobą zrobić. jedno jest pewne - chcę jechać na jakąś zorganizowaną wyprawę - wszystko jedno czy do buszu z namiotem czy do Las vegas. chcę się wyrwać na kilka dni. przejrzałam klika ofert polskich biur podrozy ale nic specjalnego na spring break nie znalazlam (narty odpadaja bo jestem niewyuczalna). jak szukam czegos po ang to same collegowe szalone imprezy.... macie jakies zaufane biura podrozy z ktorych moglabym skorzystac? dzieki!
Anarion Napisano 16 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2010 Ja korzystałam z usług biura RekTravel i byłam zadowolona:) Chociaż i tak uważam, że bardziej się opłaca zebrać kilku znajomych, wypożyczyć samochód i pojechać gdzieś na własną rękę.
kara_kc Napisano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Napisano 16 Lutego 2010 dzięki, mają fajne wycieczki ale nic w terminie spring break pewnie i racja z tym samochodem, ale ja do ostatniego dnia mam egzaminy i kompletnie nie mam ochoty bawić się w jakiekolwiek planowanie chce wsadzić dupę w autokar/samolot i niczym sie nie przejmowac znacie jakies inne sprawdzone biura? nie mam nic przeciwko amerykańskim. nie chce tylko trafić na jakas firme krzak :/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.