ajtkien Napisano 2 Marca 2010 Autor Zgłoś Napisano 2 Marca 2010 to ja za takie coś żadnej zniżki nie dostałem. Ale to może trzeba będzie się przypomnieć ...
guerreiro Napisano 6 Marca 2010 Zgłoś Napisano 6 Marca 2010 A z jakich jesteście uczelni? Bo u mnie na AGH sesja trwa do 4 lipca. Da się jakoś przyśpieszyć sesje, są z tym problemy?
piotr8 Napisano 6 Marca 2010 Zgłoś Napisano 6 Marca 2010 Ja studiuję na UEku. Był już temat o tym alaska vs. sesja czy jakoś tak. trzeba pisać podanie o wcześniejszy egzamin albo wystarczy dogadać się z wykładowcą, wszystko da się pogodzić Zawsze zostaje sesja poprawkowa we wrześniu
Slavco Napisano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2010 Hej, też wybieram się do Sitki od 20.06. Może jakoś byśmy się skontaktowali? w grupie zawsze raźniej Macie już zarezerwowane bilety?
Slavco Napisano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2010 ajtkien a brałeś bilet ten co oferowali Ci w biurze czy może szukałeś na własną rękę? Wylot masz z Warszawy?
ajtkien Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2010 braliśmy te z biura bo wychodziły najtaniej tak wylot z wawy mamy
PrzemoD Napisano 13 Maja 2010 Zgłoś Napisano 13 Maja 2010 Witam. Po raz drugi wybieram się do Sitki, poprzez biuro WnU z Rzeszowa W grupie zawsze raźniej. Zobaczymy co w tym roku SBS pokaże ;], a różnie bywało w tamtym roku...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.