jawor71 Napisano 11 Marca 2010 Zgłoś Napisano 11 Marca 2010 WORK & TRAVEL UWAGA - NIE JESTEM Z AGENCJI - PRACUJĘ BEZPOŚREDNIO DLA SOLIDNEGO I PEWNEGO PRACODAWCY ! Witam, Jestem rekrutatorem firmy dla której pracowałem w zeszłe wakacje. Byłem ratownikiem na basenach w stanie Virginia. Naprawdę bardzo fajna praca, polecam wszystkim na wakacje. Firma to www.highsierrapools.com - High Sierra Pools - firma zajmująca się zarządzaniem basenami na różnych osiedlach, centrach wypoczynkowych, hotelach itp. Baseny znajdują się różnych stanach - NY, Maryland, Virginia, i różne inne o których nawet nie wiem. Po szczegoly zapraszam na telefon : 609494151 lub email: hari.jawor@gmail.com Terminy przyjazdu nawet do 30 czerwca !!! Termin do którego trzeba zostać - 7 września (można dłużej). Płaca: 8,75$/h podstawa, nadgodziny :11,25$/h Gwarantowana ilość godzin w tygodniu: 52 Firma zapenia nocleg w bardzo przyjemnych warunkach (mogę wysłać zdjęcia z zeszłego roku), jednak nie trzeba z tej opcji korzystać. ZAPRASZAM Kamil Jaworski P.S. Niekoniecznie trzeba być "bardzo" sprawnym fizycznie, wystarczą głównie dobre chęci i pozytywne nastawienie (no i uśmiech na twarzy)
Rademedes Napisano 12 Marca 2010 Zgłoś Napisano 12 Marca 2010 Kto to jest "rekrutator"? kolega "rekrutatorki"
jawor71 Napisano 12 Marca 2010 Autor Zgłoś Napisano 12 Marca 2010 ojej no spolszczyłem amerykanskie "recruiter" chodzi o to ze ja mam prace - ty mozesz jechac. pozdro
bigguy Napisano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2010 za nadgodziny powinni placic 50% a tu raczej nie wyglada na to , ladny przekret poza tym stawka 8.75 /h to tez lipa , a co do 52 godzin na tydzien to bym sie nie podniecal , wszedzie wszyscy tna koszta jak tylko moga a tu na jakis basenikach mieliby byc tacy chojni , jakos w to nie wierze, zatrudnia wiecej ludzi po to tylko zeby nie placic nadgodzin
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.