slawekhh Napisano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2005 Mam pytanko jezeli nie pojazde na lotnisko w wyznaczonym dniu mojego wyjazdu i poprostu nie pojade do bede za to odpowiadal lub ponosil jakies konsekwencje??
Flame of Udun Napisano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2005 Jesli nie pojedziesz do USA to nikt Ci nic nie zrobi. Jednak wypada poinformowac sponsora i rodzine do ktorej jedziesz ze "cos" sie stalo i niestety nie mozesz wyjechac - inaczej moga Cie zrobic adnotacje w SEVISie ze sie nie stawiles w USA i nastepnym razem mozesz miec problem z uzyskaniem wizy.. F
muss_ka Napisano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2005 Jemu chyba chodzi o stawienie sie na lotnisku przed lotem USA-Polska 8) Co sie stanie?? Tyle tylko ze Twoj bilet przepadnie (jezeli np. masz go zalatwianego przez jakas firme- to chyba oczywiste...) i jezeli zdecydujesz sie jednak wracac do kraju bedziesz musial zaplacic za niego z wlasnej kieszeni :? A jezeli chodzi Ci o to czy ktos (np. wladze imigracyjne) zaprowadzi Cie sila i wsadzi do samolotu to mozesz byc pewien ze napewno tak sie nie stanie
Chomik Napisano 1 Maja 2005 Zgłoś Napisano 1 Maja 2005 Jemu chyba chodzi o stawienie sie na lotnisku przed lotem USA-Polska 8) Uwierz mi, ze Jemu chodzi o wersje Polska-USA.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.