Magdalena Posted March 22, 2004 Report Posted March 22, 2004 Czy ma ktoś doświadczenie z GO2USA w programie W&T?
misiek Posted April 16, 2004 Report Posted April 16, 2004 GO2 JEST SPOKO. 17 MARCA WPLACILEM KASE ZA PROGRAM A JUZ PRZED SWIETAMI PODPISYWALEM DSA.
lipek Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 na wyjazd z nimi namowil mnie wiosna kumpel. mieszkam w czestochowie i szczerze mowiac niechetnie sie zgodzilem, bo nie chcialo mi sie jechac do lodzi na interview. wrocilem na poczatku listopada i od razu zadzwonilem z prosba o zarezerwowanie kilku miejsc dla mnie i moich znajomych. i jeszcze jedno, na spotkaniu w ambasadzie w mojej grupie byli ludzie z prawie calej polski. to dosc zaskakujace, bo jak mi wiadomo firma nie ma oddzialow w innych miastach.
kornel Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 Ja mieszkam i studiuje w Lodzi. D3ugo wybiera3am i wreszcie zdecydowa3am sie na nich. Zapisa3am sie w tym tygodniu, po drugiej wizycie w biurze. To bedzie mój "pierwszy raz" :wink: Jestem zaskoczona obs3ugą (kawka, herbatka) z pewnością nie robią masówki. Jak dotychszas jestem jak najbardziej za.
Guest Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Ale czy jest ktoś kto z nimi ju? wyje?dza3? To chyba najwazniejsze....
misiek Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 JA BYLEM Z NIMI OSTATNIO. SA W PORZO. NIE WIEM TYLKO JAK Z OFERTAMI, BO JA Z KUMPLEM MIELISMY SWOJE.
Guest Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 no i wyszło no to,ze i ja z nimi polecę....po powrocie zdam relacje, co i jak;)
babuszka Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 jestesmy jeszcze w slonecznej californii. w przyszlym tygodniu wracamy do polandu. osobiscie polecam opcje extra self. customer service bez zastrzezen. tu jest po prostu cudnie.
kornel Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Ja jechałam i wróciłam (całkiem niedawno zresztą i jeszcze :spioch: po nocy nie mogę) Jak dla mnie oni są the best :spoko:
misio Posted December 10, 2005 Report Posted December 10, 2005 Byłam ostatnio w stanach z tą firmą. Mogę powiedzieć że wszystkie usługi przez nich świadczone są na wysokim poziomie. Z wyjazdu jestem bardzo zadowolona. W miejscowości w której byłam poznałam wielu wspaniałych ludzi. Atmosfera w pracy była bardzo przyjazna, a okolica Aspen , przepiękna i malownicza :wink: -Madzia
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.