xan Napisano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2005 hej wszystkim!zastanawiam sie nad wyjazdem do usa w programie work&travel.wiem ze jest juz troche pozno ale moze jeszcze uda mi sie wszystko zalatwic.mam jednak jedno pytanie zanim zaczne zalatwiac papierki-mam juz bowiem wize turystyczna wazna jeszcze przez 2lata.czy w takim razie ambasada usa przyzna mi jeszcze dodatkowo wize J-1?czy to znaczy że będę miala jednoczesnie 2 wizy?
Chomik Napisano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2005 czy to znaczy że będę miala jednoczesnie 2 wizy? Tak. :roll: :roll: :roll:
xan Napisano 16 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2005 aha.i to nie jest nielegalne czy cuś?oni mi ją(wizę J1) dadzą bez problemu,tak? dzięki wielkie za odp.
Chomik Napisano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2005 aha.i to nie jest nielegalne czy cuś?oni mi ją(wizę J1) dadzą bez problemu,tak? dzięki wielkie za odp. Czy bez problemu dostaniesz J1 to juz od Ciebie zalezy, nie ma przeszkod, abys miala i turystyczna, i J1, uwierz mi i uspokoj sie.
xan Napisano 16 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2005 dzięki:) w takim razie ruszam na poszukiwanie pracy pozdr
in good shape Napisano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2005 witam, Z jakim biurem wyruszasz na work&travel...poniewaz tez sie nad tym zastanawialam i nie wiem jakie biuro wybrac...Pozdrawiam
xan Napisano 16 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2005 najpierw chce znalezc prace bo skorzystam z opcji gdzie uczestnik sam znajduje pracodawce ale jesli chodzi o biuro to myslalam o BTC lub Intercamp.
Chomik Napisano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2005 najpierw chce znalezc prace bo skorzystam z opcji gdzie uczestnik sam znajduje pracodawce ale jesli chodzi o biuro to myslalam o BTC lub Intercamp. Masz juz jakies powazniejsze namiary, czy zamierzasz szukac na wlasna reke on-line? Bo jesli w ten sposob, to moze byc juz dosc pozno... I to uzywajac eufemizmu. :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.