Skocz do zawartości

wyjazd do Anglii z CCUSA

emil

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć ! Czy był ktoś może w UK z biura CCUSA? Albo może ktoś sie wybiera na te wakacje? Wiem,że to biuro jest sprawdzone jezeli chodzi o zwrot kasy jakby co, ale chcialbym sie upewnic , ze znajda mi prace, bo trace ostatnio wiare. Niedlugo sa targi pracy w Wawie, ale ja nie jade. Nie orientujecie sie czy oni znajduja prace ludziom? Czy trzeba sobie jechac na te targi i samemu poszukac? W koncu biora na prawde duzo kasy za ta przyjemnosc. Napiszcie prosze jesli jedziecie i macie juz prace, albo pracowaliscie juz dzieki nim. Dzięki. 8)

• 1 miesiąc później...

Napisano

Ja mam zamiar jechac z ccusa do uk, ale jeszcze do dzisiaj roboty nie mam zalatwionej. Czekam gora dwa tygodnie i szukam sobie sam. Pieprze ich.

Napisano
Zapisalem sie razem z kumplem, gdzies w lutym.

powiem tak - rynek w WB jest zalany polakami, slowakami, czechami i innymi. Strasznie trudno cos sobie wyszykac.... jak Ci do tej pory nie znalezli to pewnie juz nie znajda bo sezon juz sie zaczal...

F

Napisano

Fiendix na szczescie sie myliles. Wlasnie dostalem oferte pracy w hotelu. Co najwazniejsze jest to Szkocja, a nie Anglia.

Scotland - I'm comin'!!!

Napisano

ccusa dostalo ode mnie ok. 1800 PLN. Za bilet autobusowy zaplacilem 607 do Szkocji i spowrotem. Do tego jeszcze 50 funtow dla WRS.

Mam zamiar przywiezc cos ok. 10000 PLN.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...