starzi Napisano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2005 Hej wam we wtorkek ja i moja dziewczyna mamy rozmowe z konsulelm, oboje sie troche boimy nawt nie troche a bardzo WIem ze trzeba podejsc do tego swobonie ale stresik zawsze jakis bedzie. Mamy chyba wszystkie dokumenty znacz sie te najwazniejsze oboje mam indeksy, legitymacje studenckie, zaproszenia, zaswiadczenia o zarobkach naszych rodzicow, swoje umowy o prace, ds - 156 i dla mnie ds 157 takze jak komus sie cos przypomni co jeszcze warto zabrac albo czego nie wymienilem a jest wazne to piszcie prosze
iskra Napisano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2005 wesz sądze , ze to wystarczy.. mnie tylko zapytał ... czy mieszkam sama czy z rodzicami .. powiedziałam , ze z rodzicami i usłyszłam psiklo... a mojemu chłopakowi (obecnie mężowi) czy był gdzieś za granicą....i też usłyszał psiklo.. bo nie miał pieczątek w paszporcie...A ja mam tylko takie pytanko ten wniosek DV-157 dla mężczyzn wypełniałes ręcznie.?ja jade po wize w tym miesiącu.... powodzenia wam życzę... a gdzie jedziecie po wizę.?
starzi Napisano 18 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2005 Hej ja wypelnilem ds 57 recznie chyba nie ma mozliwosci na komputerze jak juz to na maszynie, a co do konsulatu to jutro jade do Warszawy A ty masz wize czy dopiero sie staracie??
kajko Napisano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2005 hej ja tez jade jutro....ds 157 wypełniłam odręcznie po polsku...a nie wiecie czy jak moje nazwisko ma literki nieamerykańskie znaczy ń to mam pisać n ??
iskra Napisano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2005 ja dopiero jadę po wizę, raz już byłam teraz moje drugie podejście... życzę powodzenia....jesli chodz o pisownie to nie używ się polskich znaków ń=n ś=s powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.