Jump to content

Las Vegas 2010

Recommended Posts

Hej wszystkim;) Byłam rok temu na programie work&travel w LAS VEGAS i w tym roku lecę ponownie z koleżanką - połowa czerwca :(

Szczerze powiedziawszy nigdy nie wchodziłam na żadne forum związane z tego typu wyjazdami... ale w związku, że przypadkiem trafiłam tutaj - pomyślałam, że fajnie byłoby zebrać większą ekipę! ;)

Kto chętny na w&t w LV??????????

Rok temu wynajmowaliśmy mieszkanie 640$/miesiąc + prąd i klima za 3 pokoje (2sypialnie i living room) - namiary oczywiście mam;)

Nie mamy jeszcze zamówionych biletów, ale zamawiamy przez orbitz, wylatujemy z Berlina, połowa czerwca. Jedziemy przez biuro jobster. Koleżanka chce zostać do końca września, ja mam zamiar - jęsli z pracą będzie tak jak przewiduję, czyli okej, to do końca października ;)

W zeszłym roku byłam w LV z dwiema koleżankami i kolegą, cała nasza czwórka świetnie wspomina ten wyjazd! W tym roku jadę z jedną koleżanką na opcji INDEPENDENT (tak jak w ubiegłym roku) Moje zdanie na ten temat jest takie, iż oferty proponowane przez biuro są albo niepłacalne, albo na zadupiach ;p, choć zdarzają się rodzynki :) My rok temu nie mieliśmy możliwości otrzymania pracy dla takiej grupki w jednym miejscu, a tym bardziej o fajnej lokalizacji, dlatego zdecydowaliśmy się na job hunter i zaryzykowaliśmy znalezieniem pracy na własną rękę - powiodło się, tak więc w tym roku wybrałyśmy z koleżanką tę samą opcję!

Pozdrawiam!

gg 5805206

:)

• 3 weeks later...

Cześć wszystkim :lol:

Ja również lecę w te wakacje do Las Vegas, z iszyną już się kontaktowałem. (ona najprawdopodobniej będzie mieszkać z trójką znajomych) A ja jestem sam i bardzo fajnie byłoby znaleźć współlokatora (,współlokatorów :)). W ogóle to jadę pierwszy raz i trochę się boje :) Pracę mam załatwioną przez BTC, jako pomoc hydraulika :P Mieszkania jednak nie zapewniają dlatego muszę szukać. Fajnie by było gdyby może odezwała się jakaś osoba która jest już tam, albo np. mieszka na stałe i pomogłaby mi w jakikolwiek sposób (mam sporo pytań :P). Oczywiście szukam też osób chętnych na zwiedzanie, w końcu nie będę cały czas w pracy tam siedział :P

Także możecie pisać też do mnie gg 8221218.

Pozdrawiam Piotrek

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...