iszyna Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Hej wszystkim;) Byłam rok temu na programie work&travel w LAS VEGAS i w tym roku lecę ponownie z koleżanką - połowa czerwca Szczerze powiedziawszy nigdy nie wchodziłam na żadne forum związane z tego typu wyjazdami... ale w związku, że przypadkiem trafiłam tutaj - pomyślałam, że fajnie byłoby zebrać większą ekipę! Kto chętny na w&t w LV?????????? Rok temu wynajmowaliśmy mieszkanie 640$/miesiąc + prąd i klima za 3 pokoje (2sypialnie i living room) - namiary oczywiście mam;) Nie mamy jeszcze zamówionych biletów, ale zamawiamy przez orbitz, wylatujemy z Berlina, połowa czerwca. Jedziemy przez biuro jobster. Koleżanka chce zostać do końca września, ja mam zamiar - jęsli z pracą będzie tak jak przewiduję, czyli okej, to do końca października W zeszłym roku byłam w LV z dwiema koleżankami i kolegą, cała nasza czwórka świetnie wspomina ten wyjazd! W tym roku jadę z jedną koleżanką na opcji INDEPENDENT (tak jak w ubiegłym roku) Moje zdanie na ten temat jest takie, iż oferty proponowane przez biuro są albo niepłacalne, albo na zadupiach ;p, choć zdarzają się rodzynki My rok temu nie mieliśmy możliwości otrzymania pracy dla takiej grupki w jednym miejscu, a tym bardziej o fajnej lokalizacji, dlatego zdecydowaliśmy się na job hunter i zaryzykowaliśmy znalezieniem pracy na własną rękę - powiodło się, tak więc w tym roku wybrałyśmy z koleżanką tę samą opcję! Pozdrawiam! gg 5805206 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pachollo Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Cześć wszystkim Ja również lecę w te wakacje do Las Vegas, z iszyną już się kontaktowałem. (ona najprawdopodobniej będzie mieszkać z trójką znajomych) A ja jestem sam i bardzo fajnie byłoby znaleźć współlokatora (,współlokatorów ). W ogóle to jadę pierwszy raz i trochę się boje Pracę mam załatwioną przez BTC, jako pomoc hydraulika Mieszkania jednak nie zapewniają dlatego muszę szukać. Fajnie by było gdyby może odezwała się jakaś osoba która jest już tam, albo np. mieszka na stałe i pomogłaby mi w jakikolwiek sposób (mam sporo pytań ). Oczywiście szukam też osób chętnych na zwiedzanie, w końcu nie będę cały czas w pracy tam siedział Także możecie pisać też do mnie gg 8221218. Pozdrawiam Piotrek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.