slawekhh Napisano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2005 Mam SonyEricsona T630 czy bedzie mi działał normalnie?? Ile bedzie kosztował sms do Polski i ile połączenie do Polski?? Czy maja w domach w U.S.A normalnie gniazdka do prądu takie jakw przewaznie w Polsca?? Z Góry dzieki za pomoc....
tissaya Napisano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2005 jesli T630 jest trójzakresowy- co łatwo sprawdzić np na stronie www.era.pl- tam jest opis wszystkich telefonów, to będzie działał, o ile operator amerykański ma podpisaną umowę z polską siecią. koszt SMS róznie- ok 2 zł i wyżej. a co do gniazdek- ten temat już został poruszony przeze mnie na forum,ale powiem CI tak: gniazdka sa inne, napięcie i natężenie również jest inne niż w POlsce. Jedno co wiem(bo tez jade 1 raz)-nie warto brać zadnych urządzeń elektrycznych...ode mnie to tyle:)
Gość Napisano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2005 Czy maja w domach w U.S.A normalnie gniazdka do prądu takie jakw przewaznie w Polsca??... Gniastka ? Tak mają w domach, tyle, że one są za dolaresy, to trochę inaczej wyglądają :wink: :wink: :wink: >>>>> http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...&highlight=120v
SantaCruz_CA Napisano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2005 proponuje zebys te wszystkie pytania umiescil w jednym poscie - bo sie powtarzaja :?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.