slawekhh Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Mam SonyEricsona T630 czy bedzie mi działał normalnie?? Ile bedzie kosztował sms do Polski i ile połączenie do Polski?? Czy maja w domach w U.S.A normalnie gniazdka do prądu takie jakw przewaznie w Polsca?? Z Góry dzieki za pomoc.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tissaya Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 jesli T630 jest trójzakresowy- co łatwo sprawdzić np na stronie www.era.pl- tam jest opis wszystkich telefonów, to będzie działał, o ile operator amerykański ma podpisaną umowę z polską siecią. koszt SMS róznie- ok 2 zł i wyżej. a co do gniazdek- ten temat już został poruszony przeze mnie na forum,ale powiem CI tak: gniazdka sa inne, napięcie i natężenie również jest inne niż w POlsce. Jedno co wiem(bo tez jade 1 raz)-nie warto brać zadnych urządzeń elektrycznych...ode mnie to tyle:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Czy maja w domach w U.S.A normalnie gniazdka do prądu takie jakw przewaznie w Polsca??... Gniastka ? Tak mają w domach, tyle, że one są za dolaresy, to trochę inaczej wyglądają :wink: :wink: :wink: >>>>> http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...&highlight=120v Link to comment Share on other sites More sharing options...
tissaya Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SantaCruz_CA Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 proponuje zebys te wszystkie pytania umiescil w jednym poscie - bo sie powtarzaja :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.