Admin Napisano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek23 Napisano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Dzień dobry, mam na imię Piotr, jestem studentem Uniwersytetu Warszawskiego, prowadzę badania na temat sytuacji Polaków w USA….. Mam prośbę, proszę o wypełnienie ankiety której wyniki posłużą mi do napisania pracy licencjackiej. Ankieta jest całkowicie anonimowa a wyniki będą udostępnione po zakończeniu badania…. Z góry dziękuję za poświecenie 5 min Link do ankiety: http://www.ankietka.pl/ankieta/42261/sytua...meryki-pln.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kara_kc Napisano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 hej ta ankieta jakas niedopracowana kolego. chcialam wypelnic i przez pomylke zaznaczylam w 6 tak, zamiast nie no i teraz mam jednoczesnie zaznaczone i tak i nie chyba tak nie powinno byc. a i niektore pytania sa nie po polsku raczej. np 22.. pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.