slawekhh Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Mam pytanko czy rodzinki w USA wyposazaja pokoje w komputery z internetem?? wiem ze to zalezy od rodzinki ale tak przwewaznie sa komputery z internetem Jeżeli założysz jeszcze jeden wątek z pytaniami, a nie zaczniesz ich umieszczać w swoich wcześniejszych, wszystkie zostaną skasowane. To nie pierwszy raz, gdy pozwalasz sobie na tworzenie nowych i niepotrzebnych tematów. Ch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karon Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 to jest pytanie czy odpowiedz :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
julbox Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 Mam nadzieję, że ja będę miała komputer w pokoju. Bo bez internetu ani rusz :roll: :roll: :roll: Zapytaj w czasie rozmowy z hostami Link to comment Share on other sites More sharing options...
agulka Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Przewaznie tak jest. Ja bede miala dostep do neta bezproblemowy bo u siebie w pokoju A jesli nie masz w pokoju to na pewno pozwola Ci skorzystac z domowego komputera..ale na wszelki wypadek zapytaj o to dokladnie. To nie chodzi przeciez o calodzienne przesiadywanie..ale o kontakt z rodzina, przyjaciolmi..itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.