lucyjka8 Napisano 19 Maja 2010 Zgłoś Napisano 19 Maja 2010 Witam , mam pytan kilka do wszystkich zyczliwych swoja porada..Chcialabym zapisac sie do collage'u w NY na assosiate degree posiadam dyplom z PL ale nie mam zdanego TOEFL egzam. Czy istnieja jakies CUNY ktore nie wymagaja TOEFL tylko daja ci test i na jego podstawie oceniaja znajomosc ang? Czy mam szanse na to jesli zapisze sie na podobny kierunek z tym ktory skonczylam w PL, na ewaluacje niektorych kredytow? Jaki CUNY Collega oferuje najnizsza cene za kredyt przy studiowaniu part-time i dla studenta na tymczasowej vizie F2? Nie wiem rowniez do jakiej kat sie zaliczam, czy jako prospective sudent zaliczam sie do kat fresh man czy transfered student czy undergratuade, poniewaz nie skoncze zadnej szkoly w US? Bede wdzieczna za info gdyz od bardzo niedawna zaczelam sie tym interesowac i myslec o pojsciu do szkoly w NYC. Nie wiem od czego zaczac..Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.