Seba.g. Napisano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2005 Witam, wybieram sie na wyprawe motocyklem po usa, motorek wysylam w kontenerze a sam lece samolotem, tam nim chce zwiedzic USA. I mam takie pytanie? jakie ubezpieczenie wykupic by tam bylo honorowane? czy w polsce wykupie , czy w usa dopiero, czy ktosc ma rozeznanie w tym temacie? prosze o pomoc! pozdrawiam
witek Napisano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2005 A juz zdecydowales ze tak zrobisz? Po co targac drzewo do lasu? Policz czy nie bardziej oplacaloby sie wypozyczyc np. Harley'a na miejscu juz z ubezpieczeniem. Pewnie jestes zżyty z wlasna maszyna? Co to za motocykl?
Seba.g. Napisano 21 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2005 Czy taniej bedzie wypozyczyc to nie wiem, ale ja planuje ok 2mies jezdzic wiec koszta moga byc spore, a moj motorek bmw 1150GS jest przygotowany na wyprawe, koszta wyslania nawet male bo 1100zl, przysle go nawet i za mniej. Planuje tez i po bezdrozach (pustynia, gory itp...) wiec taki motorek bedzie tez i mocno eksploatowany.
witek Napisano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2005 Zapraszam do Williamsburga, VA (lipiec-pazdziernik)
Bozka Napisano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2005 A ja zapraszam do Ocean City MD. We wrześniu jest tzw. Bike Week zjeżdzają się motorowcy z całych Stanów. Niecodzienny widok!! Polecan. Taaaaaka ilość motorów, że nie ma gdzie zaparkować. Super!!
shemar Napisano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2005 no a ja dodam jeszcze, że warto by się na/ do Sturgis w Pd. Dakocie, sierpniowy coroczny zjazd okolo 500.000 maszyn, fajna sprawa, ale co tam zorientowani wiedzą o co chodzi... POzdrawiam
witek Napisano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2005 No tak, ale Sturgis to przede wszystkim maszyny marki Harley-Davidson. W zeszlym roku moj znajomy Amik tam pojechal z Virginii, bylem w szoku, bo zamiast wsiasc na swojego H-D Electra Glide to zapakowal go na przyczepke i jezdzil nim tylko po Sturgis.
Seba.g. Napisano 25 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2005 Witam, wybieram sie na wyprawe motocyklem po usa, motorek wysylam w kontenerze a sam lece samolotem, tam nim chce zwiedzic USA. I mam takie pytanie? jakie ubezpieczenie wykupic by tam bylo honorowane? czy w polsce wykupie , czy w usa dopiero, czy ktosc ma rozeznanie w tym temacie? prosze o pomoc! pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.