Jump to content

ubez. komunikacyjne w USA na motocykl zarejestr. w polsce???

Seba.g.

Recommended Posts

:D Witam, wybieram sie na wyprawe motocyklem po usa, motorek wysylam w kontenerze a sam lece samolotem, tam nim chce zwiedzic USA. I mam takie pytanie? jakie ubezpieczenie wykupic by tam bylo honorowane? czy w polsce wykupie , czy w usa dopiero, czy ktosc ma rozeznanie w tym temacie? prosze o pomoc! pozdrawiam

Czy taniej bedzie wypozyczyc to nie wiem, ale ja planuje ok 2mies jezdzic wiec koszta moga byc spore, a moj motorek bmw 1150GS jest przygotowany na wyprawe, koszta wyslania nawet male bo 1100zl, przysle go nawet i za mniej. Planuje tez i po bezdrozach (pustynia, gory itp...) wiec taki motorek bedzie tez i mocno eksploatowany.

A ja zapraszam do Ocean City MD. We wrześniu jest tzw. Bike Week

zjeżdzają się motorowcy z całych Stanów. Niecodzienny widok!! Polecan.

Taaaaaka ilość motorów, że nie ma gdzie zaparkować. Super!!

No tak, ale Sturgis to przede wszystkim maszyny marki Harley-Davidson. W zeszlym roku moj znajomy Amik tam pojechal z Virginii, bylem w szoku, bo zamiast wsiasc na swojego H-D Electra Glide to zapakowal go na przyczepke i jezdzil nim tylko po Sturgis.

Witam, wybieram sie na wyprawe motocyklem po usa, motorek wysylam w kontenerze a sam lece samolotem, tam nim chce zwiedzic USA. I mam takie pytanie? jakie ubezpieczenie wykupic by tam bylo honorowane? czy w polsce wykupie , czy w usa dopiero, czy ktosc ma rozeznanie w tym temacie? prosze o pomoc! pozdrawiam

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...