starzi Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Hej ile tak mniej wiecej czeka sie na przesylke paszportu z wiza. Wprawdzie na potwierdzeniu nadania ktory otrzymlem jest napisane ze czeka sie do 7 dni roboczych ale mam nadzieje ze moze bedzie szybciej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominika Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 Witam, oczywiscie na to nie ma reguly ale ja bylam w piatek po wize w Krakowie a pan z DHLu zapukal do mnie juz we wtorek rano, a wiec bardzo szybko. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SantaCruz_CA Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 zazwyczaj nadaja jednego dnia, a dowoza do "klienta" na nastepny dzien - jezeli mieszka sie w duzym (glownym) miescie - tak zazwyczaj dhl postepowal ze mna jak byly jakiekolwiek przesylki Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajko Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 byłam we wtorek w ambasadzie i pani powiedziała że za 3-5 dni bedzie paszport z wiza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.