Skocz do zawartości

;-) dziekuje kurier przywiez wisa do domu...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

takie zdanie usłyszalem dziś w krakowskim konsulacie więc jestem zadowolony.... Piszę to przede wszystkim, żeby Wam podziękować - czytajac to forum zdobylem ifno - co i jak.

Starałem się o wiże turystyczną do USA. Byłem umówiony na 8,30 a o 9,30 już się cieszyłem na Rynku Głównym. Szybko sprawnie i z kulturą - zarówno polska obsługa jak i pani konsul. Oprócz wniosków miałem tylko zaświadczenie z pracy bez podanej wysokości zarobków... Uśmiech na twarz no i ładne ubranie (nie garnitur!!!)... Żadnego zaproszenia, wyciągów z kont itp...

;-) pozdrawiam....

Napisano

Odpisuję sobie - może ktoś będzie zainteresowany. Dziś przyjechał kurier DHL - mam wizę - Expiration Date 20APR2015 więc chyba nie jest źle. Na wizie mam 1 gwiazdkę i wpis "subject not the same as class entry" - nie wiem o co chodzi ale zaraz szukam. Ponoć to nic strasznego. Cieszę się, że mam na 10 lat...

Pozdr....

Napisano

czesc!!!!!!

ile czekałeś na DHL?

i ile sie płaci?

Ja byłam wczoraj i taż dostałam.. nie wiem na ile......było miło...

nie wiem co oznaczaja te znaki....

Napisano

Zapłaciłem 26,89. Czekałem 6 dni z tym, że kurier DHL okazał się gamoniowaty - był pod moim domem wczoraj, zapytał przypadkowego przechodnia gdzie mieszkam -ten nie wiedział i kurier odjechał. Widziałem to przez okno i po odjeździe kuriera zapytałem gościa kogo szukal kurier - okazało się, że mnie.... Kurier przyjechał dziś bo rano zrobiłem telefoniczną awanturę w DHL - na ich stronie jest opcja śledzenia przesyłem i przy mojej błędnie napisali - awizowano - kurier nie zastał adresata...

Jak masz kwit DHL to sobie sprawdź gdzie jest Twoja przesyłka...

http://62.89.106.71/TnT/cgi-bin/TnT.exe/Start

Pozdrawiam....

Napisano

dzieki!!!

już mam.. powiedz mi jeszcze czy oni do mnie wcześniej zadzwonią.. .....

jak juz bede miec ten paszport to dam znac.. a co znaczy ta twoja gwiazdka... i ta notatka... na wizie?

Napisano
dzieki!!!

już mam.. powiedz mi jeszcze czy oni do mnie wcześniej zadzwonią.. .....

jak juz bede miec ten paszport to  dam znac.. a co znaczy ta twoja gwiazdka... i ta notatka... na wizie?

zależy od kuriera - moim zdnaiem powienien zadzwonić ale nie zawsze dzwonią jak widać.

Co do gwiazdki to ponoc nie znaczy nic - wbrew opiniom na grupach, że im mniej tym lepiej a co do tego zdnaia "subject not the same as class entry" to ponoć w ich bazie jest ktoś o takich danych jak ja (przestępca etc) ale jest to info, że to nie o mnie chodzi... więc ten wpis ponoć nie szkodliwy.

To jest opinia wyczytana przeze mnie w kilkunastu miejscach (różne grupy) i nic bym sobie nie dał uciąć czy to faktycznie o to chodzi...

Pozdr....

Napisano

fajnie!!!!!

licze jednak na to ze zadzwonią bo ja pracuje i trudno mi bedzie odebrac przesyłke jak mnie nie bedzie w domu.. hahahahhha

kiedy planujesz wyjazd.......?

dzięki za informacje... i zycze powodzenia..

jak bede miec jeszcze jakies pytania. napewno sie tu pojawie..

tu wszyscy wszystko wiedzą.. jest super..

papapapa

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...