Jolka_Z Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Z kolega planujemy wypożyczyć samochód w Los Angeles albo w San Francisco. Myślę, że najekonomiczniej zwiedzać w 4 os. dlatego szukamy jeszcze 2 osób które chciałyby się przyłączyć. Nastawiamy się bardziej na parki przyrody niż na miasta, ale myślę że o Las Vegas zahaczymy. Chcemy zobaczyć Yosemite, Sekwoje,Grand Canyon, Tamę Hoovera... pewnie z 2 dni na plaży:)) czas zwiedzania od 7 do 14 dni. Jeśli komuś odpowiadają terminy i zarys programu i chciałby się przyłączyć, zapraszam. gg 10773056 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulawiki Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Hej a kiedy konkretnie ? Ja chcialabym zwiedzic dokladnie te same miejsca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolka_Z Posted June 28, 2010 Author Report Share Posted June 28, 2010 tak jak w temacie od okolo 10 wrzesnia.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulawiki Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Hej, nadal szukacie kogos ? chetnie przylaczylabym sie do Was Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolka_Z Posted July 20, 2010 Author Report Share Posted July 20, 2010 Nadal kogos szukamy. termin ci pasuje? i czy ewentualnie pare dni później tez byli by ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulawiki Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Hej Ja 20 wrzesnia odlatuje do Polski z Nowego Jorku, wiec chcialabym byc tak na 19go w NYC, zeby sie na spokojnie zapakowac itp. Jestem wolna ju od 28 sierpnia, takze chetnie przylaczylabym sie do Was na te 9 dni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolka_Z Posted July 23, 2010 Author Report Share Posted July 23, 2010 ale my mamy zamiar zaczac zwiedzac od 10 moze 20 wrzesnia. powrót mamy na 10 paż Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.