Kaya Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Jadę w tym roku do małej mieściny w stanie New Hampshire.W biurze powiedzieli mi, że z Polski nikt raczej ze mną się nie wybiera w to miejsce, a na dodatkowej kartce która była dołączona do umowy było napisane, że łącznie ze mną będzie sześciu uczestników work & travel. Z jakich krajów mogą pochodzić więć inni uczestnicy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumperek21 Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Na Work & Travel jezdzą także : - Słowacy - Ukraincy - Rosjanie - Francuzi - Koreanczycy - Niemcy Ale głownie Słowacy i Ukraincy - tych najwięcej spotkałem ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin06 Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Zapomniales o Bulgarach :wink: Tam gdzie jade, najwieksza grupka oprocz Polakow sa wlasnie Bulgarzy. A poza tym Wegrzy chyba tez jezdza na W&T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anesia81 Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Ja spotkałam jeszcze Tajwanki Nie jestem żadną rasistką ale to była tragedia jak ich było ze 20 na raz i tak radośnie szczebiotały w swoim języku, po za tym oprócz tych których wymieniliście spotkałam Czechów i dziewczyny z Szkocji. Najwięcje u nas w parku było Polaków i Bułgarów, chyba tak po 50 osób, a w sumie wszytkich 250 "international students", mieszkjących i pracujących w jednym miesjcu. Super sprawa!!! Acha było jeszcze dwóch facetów z Ekwadoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bozka Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 Dwa lata temu był prawdziy wysyp Turków, w zeszłym roku też ich nie brakowało. Ochrzaniają się jak 150. To jest wkurzające, bo ktoś musi robotę, której oni ni robią wykonać. Spotkałam jeszcze kilku Serbów - fajena chłopaki:) i parę osób z Moładwii. Ale Rosjanie i Bułgarzy przeważają. Polaków też nie jest mało:) pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajko Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 hej kaya a jedziesz może do Wolfeboro w NH? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaya Posted April 24, 2005 Author Report Share Posted April 24, 2005 Niestety ale nie jadę tam gdzie ty :-( Będę "trochę" na północ od ciebie gdzieś na drodze numer 16 w mieścinie Gorham, a nawet jeszcze trochę pod :-) Więć "za[beeep]e" totalne. Pozdrawiam :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaya Posted April 26, 2005 Author Report Share Posted April 26, 2005 Dzięki za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meya Posted April 26, 2005 Report Share Posted April 26, 2005 I jeszcze Kolumbijczycy. Tez bywa ich sporo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaya Posted May 1, 2005 Author Report Share Posted May 1, 2005 Z ciekawości zapytam: czy znacie może jakieś strony internetowe z forum (takie jak te ) z tym że w innych krajach? Może głupie pytanie, ale ciekawi mnie to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.