KW Napisano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2010 jak w temacie kiedy najlepiej wybrac sie do polskiego konsulatu aby nie utknac w dwugodzinnej kolejce a moze ja dzis poprostu zly dzien mialam
Jim Beam Napisano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2010 Obawiam sie, ze taki dzien nie istnieje - przynajmniej mnie nie dane bylo tego doswiadczyc. Cierpliwosci zycze.
gocharynka Napisano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2010 Moj maz byl dzisiaj w Konsulacie w LA i tak samo 2 godziny spedzil w srodku zanim wszystko zalatwil.
monika_an Napisano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2010 Obawiam sie, ze taki dzien nie istnieje - przynajmniej mnie nie dane bylo tego doswiadczyc.Cierpliwosci zycze. Ja tez nie doswiadczylam tego szczescia. Juz sie nawet zastanawialam, czy Oni w regulaminie maja, by testowac cierpliwosc petentow. A mieliscie kiedys okazje, by zaobserwowac, jak Panie szybko zaczynaja pracowac po zamknieciu drzwi wejsciowych, gdy ludzi w srodku nie da sie juz wyrzucic?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.