pele Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Mam problem..11maja wylatuje a biuro umówiło mnie do konslula dopier 4 maja.Czy napewno dostanę swój paszport przed odlotem?? Czy ktos z Was miałe podobne doświadczenia?? Z góry dzięki za pomoc
meya Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Wszystko bedzie OK, zdarzysz bez problemu. Od rozmowy w konsulacie mina jakies 3,4 dni i paszport bedziesz mial z powrotem w rece. Kuriera z DHLu mozna wytropic, dzwoniac do centrali i podajac numer przesylki. Moze dadza Ci na niego namiary i bedziesz mogl go juz bezposrednio molestowac, zeby jechal do Ciebie jak najprostsza droga.
deedee Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Ja nie chce wprawdzie straszyć, bo mam nadzieję, że twoje biuro działa sprawniej niż moje, ale u nas powiedzieli, że oni paszporty z wbitymi wizami po 4 dniach roboczych odbierają, a potem jeszcze dochodzi przesyłka do miejsca zamieszkania, więc może to kilka dni potrwać.
Babka Kiepska Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 Moj koles dwa lata temu odebral paszport i odrazu pojechal na lotnisko. Nie zycze ci tego stresu i nerwow.
deedee Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 Wprawdzie biuro straszyło, że paszport dostanę najwcześniej w przyszłym tygodniu, ale juz dziś dostałam wiadomość, że paszport jest do odebrania. W ambasadzie byłam w piątek. Czyli jednak to może trwać bardzo krótko
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.