marcin06 Napisano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2005 syszałam , ze jedna gwiazdka znaczy nie wypytywać o nic na przejsciu.. a dwie .. pytac. hahha A trzy? Zawrocic?
Biedronka Napisano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2005 dwa lata temu przy wizie J1 mialam jedna*, a rok temu przy turytycznej tez jedna*, przy pierwszej urzednik imigracyjny pytal co bede robic, gdzie jade, a przy drugiej nothing (trafilam na babke, myslalam ze bedzie wredna:) ), ale tylko odciski, photo i bye :)Bylam w siodmym niebie ... Aga
iskra Napisano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2005 to widoczbie jest tak jk moiłam jedna gwiazdka informuje ich o tym , że ni ma co sprawdzać..... hahaahha
izza Napisano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2005 ale ma dwa lata wiec nikt by sie z nim nie dogadal, nawet jakby bardzo chcial. Chociaz ostatnio zrobil sie taka gadula ze wszystko powie, czasami nawet to co nie powinien
muss_ka Napisano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2005 a ja, hmm, trzy lata temu nie dostalam turystycznej, rok temu idalo mji sie przekonac konsula- dostalam paszport z jedna * pod zdjeciem.. Pytan na lotnisku nie bylo, chociaz byl to moj pierwszy wjazd do US. W tym roku dostalam paszport z dwoma ** , tym razem zalatwialam wszystko przez Camp... hehe jezeli jest to kod to naprawde baaaardzo tajny
220 volt Napisano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2005 hmmm, nigdy nie zwróciłem uwagi na gwiazdki..... 1. Pierwsza wiza turystyczna, konsul mnie wypytał od A do Z, wykorzystałem wize, byłem w USA, wróciłem na czas, niestety nie miałem gwiazdki (jeszcze ich pewnie wtedy nie było). 2. Druga turystyczna, konsul wział zaświadczenia o pracę i to wszystko, wizy nie wykorzystałem, jest na niej jedna gwiazdka 3. Trzecia wiza turystyczna, konsul powiedział HI, wział paszport, zerknął w kompa i powiedział że mam wize, wizy nie wykorzystałem, jedna gwiazdka w sumie gwiazdki mogą oznaczać wogóle co innego niż myślimy...... ale ciekawe co ? hehe
MARTYNKA Napisano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2005 JA mam jedną-jestem kobietą (licealistką) Dostałam wizę za 1 razem. Mój brat ma dwie-jest mężczyzną (studentem) Dostał za 2 razem wizę. OBNOJE DOSTALIŚMY NA ROK <niewiem co mogą one oznaczać??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.