binio Posted April 28, 2005 Report Share Posted April 28, 2005 Elo Jade na W&T i co prawda jeszcze wizy nie mam ale juz wiem ze udam sie do Miami skad mam dotrzec do Okeechobee (to niemalze w polowie drogi do Orlando...) no i wlasnie, w Miami bede 24 albo 25 czerwca i dalej mam z ziomkiem sam sobie radzic. A pyatnie dotyczy informacji nt komunikacji w Miami tzn moze sie ktos orientuje czym najlepiej dotrzec do Okeechobee, wiem ze jezdzi tamtedy jakas kolejka na mapie widzialem ale moze berdziej oplaci sie jechac czyms innym. A moze zabawic z jedna nocke w Miami, objerzec to miasto (podobno jest przekozackie) na jakis balet sie wbic? No ale jakby ktos sie orientowal jak najlepiej dotrzec do celu bede wdzieczny za rady. Aaa i chetnie poznam jakies osoby ktore mieszkaja/pracuja lub beda dopiero w Miami - mam zamiar sie tam wbic na jakis meczyk ligi letniej NBA... w koncu Heat pewnie wygraja lige pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
wipeout Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 Okeechobee jest jakąś godzinkę drogi samochodem od Miami. I tak chyba najprościej i najłatwiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalz23 Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 binio, nie orientujesz sie moze czy liga letnia bedzie tylko w miami czy moze jeszcze gdzies indziej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.