Skocz do zawartości

Alaska - praca jako busser w sieci hoteli princess lodge

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czesc mam pytanie do osob ktore pracowaly na alasce - czy to sie wogole oplaca? nie mam za duzego pojecia o alasce tak ze chcialbym wiediec jak to tak w ogole wyglada? zaproponowano mi prace jako busser w hotelu 8$ za godzine + napiwki - tylko pytanie czy na alasce jest szanasa na jakies napiwki ? :) bo to koniec swiata - ewentualnie jak jest z znalezieniem jakiejs dodatkowej pracy ; bo mam jesczze jedna prace kolo seattle w port angeles ale to mnie juz calkiem przeraza bo tam glowne rozrywki to : ogladanie ptactwa i kajaki ; co o tym sadzicie - za kazda pomocna rade serdecznie dzieki

Napisano
no tylko to alaska - koniec swiata ; prosze niech ktos cos napisze bo musze podjac decyzje

Wedlug mnie jesli lubisz odludzia to jest to dobra oferta.

Zalezy jeszcze ile placisz za housing. Jednak na alasce nie ma wiele miejsca na wydanie tego co zarobisz - malo rozrywkowe miejsce z tego co slysze.

F

Napisano

ja bym sie pisała od razu. ja jadę do maine - tez bede busserem - dostane 6 USD/h plus napiwki, ale chce kiedys pojechac na alaske... jedź i się nie zastanawiaj - kiedy będziesz miec okazje pojechac na alaske?

Napisano

z taka kasą napewno sobie po alasce bedziesz mogl po reszcie stanow pojezdzic chyba ze chcesz tylko jeden stan odwiedzić? moim zdaniem świetna okazja na zarobienie sporych pieniedzy a reszte stanow możesz w przyszłości odwiedzić

btw ja jade do busch garden i już się boje że mało kasy przywioze:)

Napisano

A moze ktos cos wiecej powiedziec o mozliwosci zalapania drugiej pracy na alasce? i jak ktos cos wie o tym miescie Fairbanks - bo nigdzie nie potrafie znalezc informacji jak duze jest to miasto ile ma mieszkancow itp. Z gory dzieki

Napisano

Alaska... hmm tam jest zimno raczej, ale co kto lubi, w każdym razie pomyślę o Tobie opalając sie na plażach Florydy 8)

PS Ja w Okeechobee mam prace za 7,5$ za godzine, ale chawira za to za 100 tygodniowo, ale znajde jeszcze kogoś albo sam znajde coś innego a swoj wynajmne za 150 dolców :)

pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...