dobrochna Napisano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2005 KOCHANI PROSZE POMÓZCIE!!!! DO 14 WRZSNIA 2005 JESTEM NA URLOPIE ZDROWOTNYM-OCZYWISCIE MAM TAKOWE ZASWIADCZENIE Z MOJEGO DZIEKANATU( NARMALNIE MAM PRAWA STUDENTA -PIECZATKE W LEGITCE ITP.) W TYM ROKU STARAM SIE O WYJAZD DO USA W RAMACH W&T -CZY Z TEGO TYTUŁU MOGE MIEC PROBLEMY Z UZYSKANIEM WIZY J1?KONSUL PODOBNO PRZEGLADA INDEKS I WPISY .MYSLAŁAM ,ZE MOZE ZGODE O PRZYZNANIE URLOPU PRZETŁUMACZYC U TŁUMACZA PRZYSIEGŁEGO NA JEZYK ANG. W RAZIE GDYBY POJAWIŁY SIE JAKIES PROBLEMY???? CZY KTOS Z WAS SPOTKAŁ SIE Z PODOBNA SYT.? Z GORY DZIEKUJE ZA WSKAZÓWKI I INF.. BUZIAKI
szynka Napisano 22 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2006 Hej! Mam podobny problem, musze zakladac opcje ze nie zalicze semestru i bede sie musial ratowac urlopem zdrowotnym. ( bo dziakanka nie wchodzi w rachube) Jak konsul na to patrzy ? (chodzi oczywiscie o J1) Prosze o pomoc :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.