dobrochna Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 KOCHANI PROSZE POMÓZCIE!!!! DO 14 WRZSNIA 2005 JESTEM NA URLOPIE ZDROWOTNYM-OCZYWISCIE MAM TAKOWE ZASWIADCZENIE Z MOJEGO DZIEKANATU( NARMALNIE MAM PRAWA STUDENTA -PIECZATKE W LEGITCE ITP.) W TYM ROKU STARAM SIE O WYJAZD DO USA W RAMACH W&T -CZY Z TEGO TYTUŁU MOGE MIEC PROBLEMY Z UZYSKANIEM WIZY J1?KONSUL PODOBNO PRZEGLADA INDEKS I WPISY .MYSLAŁAM ,ZE MOZE ZGODE O PRZYZNANIE URLOPU PRZETŁUMACZYC U TŁUMACZA PRZYSIEGŁEGO NA JEZYK ANG. W RAZIE GDYBY POJAWIŁY SIE JAKIES PROBLEMY???? CZY KTOS Z WAS SPOTKAŁ SIE Z PODOBNA SYT.? Z GORY DZIEKUJE ZA WSKAZÓWKI I INF.. BUZIAKI Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Hej! Mam podobny problem, musze zakladac opcje ze nie zalicze semestru i bede sie musial ratowac urlopem zdrowotnym. ( bo dziakanka nie wchodzi w rachube) Jak konsul na to patrzy ? (chodzi oczywiscie o J1) Prosze o pomoc :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.