aga03 Posted May 1, 2005 Report Share Posted May 1, 2005 Mam pytanie, czy ktoś z Was korzystał moze własnie z expedii nie mając karty kredytowej, czy jest mozliwość zapłacenia debetową lub czekiem. :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
justiki Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 ja kupowalam bilet lotniczy przez nich. I z tego co wiem to nie ma mozliwosci zaplacenia karta debetowa ani czekiem. Malo tego jesli chcesz placic karta kredytowa z konta polskiego banku to mozesz tylko nabyc rezerwacje pokoju, samochodu, itd: poczytaj: Credit cards with billing addresses outside the USA may only be used to purchase the following on Expedia.com: hotel reservations rental car reservations activities Ja kupujac bilet uzywalam mojej karty visy wypuklymi cyferkami z konta banku amerykanskiego. Jest to oryginalnie karta debetowa ale moge tez jej uzywac jako kredytowej. Moze u Ciebie jest podobnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SantaCruz_CA Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 Ja kupujac bilet uzywalam mojej karty visy wypuklymi cyferkami z konta banku amerykanskiego. Jest to oryginalnie karta debetowa ale moge tez jej uzywac jako kredytowej. nie ma znaczenia czy debetowa czy kredytowa - wazne, zeby bylo embosowana (wypukla) pamietaj, ze istnieje tez expedia.co.uk, expedia.fr itd - ale nie wiem jakie oni maja dokladnie zasady co do kart... Link to comment Share on other sites More sharing options...
justiki Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 aby nikogo nie wprowadzic w blad, ja pisalam o expedi amerykanskiej -www.expedia.com... niestety nie wiem jak to dziala z innymi expediami. j. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.