Skocz do zawartości

Surfing W Usa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Musisz być w odpowiedniej części USA, żeby surfować ;) Ja mieszkam od pół roku koło Los Angeles i jeszcze surfingu nie próbowałem, ale zamierzam o ile czas pozwoli i o ile wreszcie dorobię się jakiegoś samochodu ;) Jeśli mieszkając tutaj rok nie spróbuję surfingu to każdy z szanownych forumowiczów ma pełne prawo kopnąć mnie mocno w dupę :lol:

Napisano
Jeśli mieszkając tutaj rok nie spróbuję surfingu to każdy z szanownych forumowiczów ma pełne prawo kopnąć mnie mocno w dupę ;)

Licz się ze słowami ;) ... Wiesz ilu tu forumowiczów jest xD ?

Napisano

Yo

Ja próbowałem, W te wakacje byłem w Venice Beach w Los Angeles, podobno jedno z lepszych miejsc do surfowania w USA.

Dla poczatkujących nie ma zmiłuj, jest ciężko;) fale kilkumetrowe, słoneczko gwarantowane, i woda cieplutka:) większość razy fala mi nieźle tyłek skopała, ale jak już się udało, to był banan na twarzy:)

Tak wiec najlepsze miejsca do Surfingu to wschodnie wybrzeże, rejony LA i San Diego przede wszystkim, nie wiem jak na zachodzie jest, ale na Florydzie tez powinno byc nieżle.

polecam.

c4r0 skoro mieszkasz tak blisko wody, to idż posurfowac bo nie chce mi sie Twojego tyłka kopać!;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...