zielona Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 Czekam juz 3tyg. i nic a zapewniali mnie ,ze nie ma problemu ,ze ze wszystkim zdarze. A tu nic DS nie ma dalej. Do wylotu zostaly mi niecale 4tyg. Bilety kupione, wizy nie mam przez te papiery. W biurze nic nie wiedza.Mial ktos podobnie? Ja juz szykuje sie ze bede miec opozniony wylot i polece bez kumpeli.W kontrakcie u pracodawcy mam napisane , ze zaczynam 1czerwca ale to chyba raczej nie wypali:((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
deedee Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 A sprawdzałaś na stronie atlas? Jaką tam masz datę wysyłki DSa? Może juz do Ciebie leci? Jest wiele osób które jeszcze nie mają DSów. I nie jest jeszcze tak późno. Głowa do góry Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Ja jeszcze nie mam i w zasadzie jeszcze nie wiem gdzie lecę, bo sytuacja się skomplikowała i czekam na odpowiedź z pewnego miejsca (jak się uda to do Nevady, a jak nie to do Virgini). Więc nie martw się, głowa do góry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.