moniaa Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 eloooo mam pytanko slyszalam ze w tym roku po aferze z wizami dla Polakow nie bedzie problemu z dostaniem wizy dla studentow czy to prawda??ja wogole jade( a przynajmniej mam taki zamiar)do Chicago i mam prosbe powiedzcie mi ile zaplaciliscie za bilet do Chicago bo Pani z biura z ktorego jade mowila mi ze bilet kosztuje 4000zl :shock: i proponuje mi jechac do NY a potem dopiero do Chicago..... :shock: jak to mozliwe???ile placiliscie za bilet?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SantaCruz_CA Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 czy to jest lot docelowo do chicago czy musisz sie najpierw zatrzymac np w nyc na jakims orientation czy cos takiego? jezeli jest to "bezposredni" lot do chicago (bez zatrzymywania sie po drodze w usa), to jest to cena bardzo zawyzona. zreszta nawet jakbys miala leciec ze stopem w nyc, to i tak to by bylo tansze niz 4000.... a podaj tak +/- orientacyjne daty w ktorych chcesz jechac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anoola Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Osobiście zapłaciłam 2398 zł za bilet Lufthansy z Poznania do Chicago w obie strony, kupiłam go jakies 2 tygodnie temu, lecę 7 lipca...kupiłam w Campusie, zarezerwowałam przez onet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingan Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 nie no taka kwota to mega przegięcie.... chyba bardzo puźno o ten bilet się starasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin06 Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Ja zaplacilem 2380 zl z Lufthansy z Katowic do Chicago przez Frankfurt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darop Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Almatur 2250zł Katowice-Frankfurt-Chicago zresztą sami zobaczcie http://samoloty.onet.pl/ maksymalna cena jaka tam znalazłem to 3300zł i to LOTem a SASem można polecieć za 2800zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izkaa Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 23.06 : W-awa --> Paryz --> Chicago = 2556 zl .. i tak w porownaniu z pierwsza proponowana przez biuro cena ta jest przystepna :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadzia Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 ktos tu chyba cie na bilet chce naciagnac, nawet na drugie wybrzeze sa tansze bilety, a co dopiero do Chicago. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AniA&ToMeK Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 Wawa - Monachium - Chicago 17.06 cena :2456 jak dla mnie moze byc ja slyszlaem ze niekotorzy cos kolo 3000 kola placa Pozdro :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuffie Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 Ja place 3010zl, oczywiscie z wiadomego biura YTP.. Lufthansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.