koowal1981 Napisano 8 Maja 2005 Zgłoś Napisano 8 Maja 2005 Czy mam jakies szanse na otrzymanie jakiejkolwiek wizy do Stanów, najlepiej turystycznej? Mój problem polega na tym iż w USA przebywa nielegalnie mój starszy brat - i słyszałem że to mnie dyskwalifikuje. Istnieje także możliwość nie wpisania brata w dokumenty badź też przynajmniej musiałbym zmienić swój adres stałego zamieszkania to podobno też zwiększa moje szanse. Dodam jeszcze że jestem studentem. I co tu począć?? Początkowo chciałem zamknąć wątek, potem pomyślałem, że samo pytanie jest ciekawe i warto, aby każdy mógł znać ewentualne odpowiedzi, natomiast zmieniłem tytuł - proszę nie kierować pytań bezpośrednio do jakiegoś użytkownika lub takie sprawy załatwiać poprzez PW. Ch.
jokssi Napisano 9 Maja 2005 Zgłoś Napisano 9 Maja 2005 ciężka sprawa. Mnie w pierwszej kolejności spytali o brata. Jednak ten jest jeszcze legalnie. Wize dostałem. Jedyne wyjście to napisać że brat jest w kraju. Ale jak to wyjdzie to możesz być na dłuuuugo zdyskfalifikowany w ambasadach USA.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.