koowal1981 Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 Czy mam jakies szanse na otrzymanie jakiejkolwiek wizy do Stanów, najlepiej turystycznej? Mój problem polega na tym iż w USA przebywa nielegalnie mój starszy brat - i słyszałem że to mnie dyskwalifikuje. Istnieje także możliwość nie wpisania brata w dokumenty badź też przynajmniej musiałbym zmienić swój adres stałego zamieszkania to podobno też zwiększa moje szanse. Dodam jeszcze że jestem studentem. I co tu począć?? Początkowo chciałem zamknąć wątek, potem pomyślałem, że samo pytanie jest ciekawe i warto, aby każdy mógł znać ewentualne odpowiedzi, natomiast zmieniłem tytuł - proszę nie kierować pytań bezpośrednio do jakiegoś użytkownika lub takie sprawy załatwiać poprzez PW. Ch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jokssi Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 ciężka sprawa. Mnie w pierwszej kolejności spytali o brata. Jednak ten jest jeszcze legalnie. Wize dostałem. Jedyne wyjście to napisać że brat jest w kraju. Ale jak to wyjdzie to możesz być na dłuuuugo zdyskfalifikowany w ambasadach USA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.