maya Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Czy ktos może mi powiedzieć cos na temat CHI jakdługo czeka sie u nich na DS'a i czy ciezko go dostac (internship)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jokssi Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Ja czekałem ponad 3 tygodnie. Dostałem bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya Posted May 9, 2005 Author Report Share Posted May 9, 2005 dzieki serdeeczne na odpowiedz mam jeszcze kilka pytan odnosnie CHI , wszyscy ludzie jakich znam jechali z CIEE czy innymi i nikt nie moze mi nic o chi powiedziec. Jedyne co powiedziały mi pane z "mojego biura" to to ze strasznie sie czepiaja traning planu masz jakies wskazówki? Czy to, ze jestem juz po studiach oraz, ze jade 4 raz w to samo miejsce moze byc problemem? Zgory wielkie dzieki!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leniobec Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 To prawda. Czepiają sie planu. Mojej znajomej kazali poprawić. Zrobiła to jednak sama i dołaczyłą tylko ostatnią kartkę z podpisem. Jeżeli chodzi o to że byłeś kilka razy w tym samym miejscu to chyba nie ma problemu. Powiedz jeszcze czy byłes tam na Work&Travel czy turystycznie? Sądzę jednak że nie bedziesz miał problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya Posted May 11, 2005 Author Report Share Posted May 11, 2005 bylam 3 razy na work and travel i teraz zalatwiam internshipa u tego samego pracodawcy Link to comment Share on other sites More sharing options...
meya Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Ja czekalam na DSa na internship prawie 3 miesiace Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya Posted May 11, 2005 Author Report Share Posted May 11, 2005 a zalatwialas przez CHI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meya Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 tak jak w temacie - CHI Link to comment Share on other sites More sharing options...
maya Posted May 11, 2005 Author Report Share Posted May 11, 2005 dzieki serdeczne jeszcze jedno pyt. mialas jakies klopoty z akceptacja training planu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meya Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Ja akurat nie mialam, ale to wszystko zalezy od kierunku studiow, gdzie jedziesz i co bedziesz tam robic oraz od samego training planu - musi byc porzadnie napisany i pokrywac sie z tym, co rzeczywiscie robilas na studiach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.