Belive Your Dream! Napisano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2011 Wynajmowalam pokoj w tamtym roku jak bylam na miesiac i to jest chyba najtansza opcja , mniej wiecej orientuje sie ktore dzielnice sa fajne ciekawe i co najwazniejsze !!!! gdzie jest blisko do metra bo w LA transport publiczny suck!!! ale jak sie mieszka blisko metra to da sie przezyc i pozwiedzac jejjj tylu rzeczy jeszcze nie zdazylam pozwiedzac w tamtym roku !! Juz sie nie moge doczekacccccccccc
Belive Your Dream! Napisano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2011 i warto tez jesli znalazlaby sie zdecydowana ekipka wczesniej sie spotkac i poznac mysle ze do pazdz/listopada mozemy spokojnie zdazyc
Aggie_pl Napisano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2011 i warto tez jesli znalazlaby sie zdecydowana ekipka wczesniej sie spotkac i poznac mysle ze do pazdz/listopada mozemy spokojnie zdazyc widać, że może się jakaś ekipa ciekawa zbierze, a wiadomo im więcej tym weselej ja już się nakręciłam więc proszę się nie kiwać, lecimy do LA!
Belive Your Dream! Napisano 2 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2011 Ja jestem zdecydowana na 100% LA czeka na nas heheheh ;D !!!!!!!!!!!!
anstreth Napisano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2011 Ja tez mam w planach wyjazd do USA i myslalam o tym, zeby to zrobic na jesien i wlasnie do Californi! sluchaj, ja jestem jak najbardziej za jesli o mnie chodzi
stokrotka3375 Napisano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2011 To dawajcie dziewczyny jesli bysmy polecialy w 2,3 czy 4 to bedzie mozna wynajac razem pokoj u kogos prywatnie lub w motelu/schronisku jakims . Też jestem zdania że w kilka osob będzie ciekawiej, lepsza zabawa i w ogóle. z tym spotkaniem to całkiem dobry pomysł. Dziewczyny ja juz sie nastawialam ze jedziemy wiec ... to jest moje gg 9971484 wiec jak cos to piszcie. pozdrawiam
Belive Your Dream! Napisano 14 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2011 Czy jeszcze jest kotś chetny ? wyjazd w listopadzie ! :)
inlove Napisano 13 Maja 2011 Zgłoś Napisano 13 Maja 2011 Ja chętna! albo teraz w wakacje albo na jesień
BlackAngel Napisano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2011 HEJ JA też lecę do Santa Clarita - 15go wrzesnia ktoś moze chce ze mną !!! Proszę pisać... P.S. Wie ktoś czy tam można wypożyczyć rower ??? Bo czymś się muszę poruszać przecież Buziaki !
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.