SERIN Napisano 9 Maja 2005 Zgłoś Napisano 9 Maja 2005 Witam Mam kilka pytan. Moze ktos sie orientuje: - ile czasu zajmuja formalnosci po przylocie. chodzi mi o przelot wewnetrzny w usa ( z ny do orlando)? musze sie przetransportowac potem na bus i nie wiem ile czasu na to potrzeba. - jak najlepiej dojechac z lotniska w Orlando (Miedzynarodowe) do stacji Greyhoundow? lepiej taxą czy autobusem?ile to moze kosztowac? z gory dziekuje za wszelkie info. pozdrawiam Michał
joaska Napisano 10 Maja 2005 Zgłoś Napisano 10 Maja 2005 o rety, możesz jechać z JFK na stacje Greyhounda tam masz autobus do PC o 5:30 rano kosztuje 69$ jesli wykupisz bilet 7 dni wczesniej. możesz wybrać samolot bilet do Atlanty kosztuje około 100$ stamtąd kilka godzin autobusem 50$, możesz polecieć do Pensacoli za 130$ to jakieś 100 km od PC. Ja raczej pojade autobusem podróż trwa 30 h z przesiadkami :|. kiedy jedziesz do PC i gdzie bedziesz pracowal????
SERIN Napisano 12 Maja 2005 Autor Zgłoś Napisano 12 Maja 2005 Hej W Panama City mam byc 8-9 VI. Najprawdopodobniej kupie sobie bilet z JFK do Orlando i tam wsiade w busa. Wydaje mi sie to jednym z lepszych rozwiazan. Bede pracowal w Rosemary Beach jako housekeeper. Zaczynam 10 VI a TY kiedy?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.