KATE Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 Hej!!!!!! jade z chlopakiem do willimsburga w polowie czerwca. mam pytanie dotyczace international housing village, czy ktos moze wie jak to jest z pokojami,a dokladniej czy jest przestrzegane "dziewczynki z dziewczynkami"a "chlopcy z chlopcami":lol: pokoje sa 4 osobowe i szukam parki lub 2 dziewczyn/chlopakow, ktorzy chcieliby z nami zamieszkac! fajnie jakby ktos odpisal :smt026 pozdrawiam serdecznie Kasia&Jasiu:-) a wszyscy ktorzy jada do Busch i maja orintation meeting w Krk 17.05....moze sie zgramy na jakies piwko po meeting`u :piwo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingan Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 pokoje są podzielone w jednych chlopacy w drugich dziewczyny ale z tego co wiem to z przestrzeganiem tego bywa różnie:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATE Posted May 10, 2005 Author Report Share Posted May 10, 2005 mam z tego rozumiec , że pokoje dziewczyn i chlopcow sa w jednym budynku? :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingan Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 nie wiem ale jak dobrze zakręcisz to bedziesz mogł spać z chłopakiem w jednym łużku niepłacąc wsumie za housing tak przynajmniej dwojka moim znajomych planuje zrobic Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 Budynek "kobiecy" jest dwupietrowy (okolo 20/30 pokoi) i dostep do niego przez facetow jest utrudniony i faceci zlapani przez security na terenie tego budynku moga miec problemy. Jesli lasek jest duzo, sa umieszczane poza tym nieszczesnym budynkiem w innych pokojach gdzie dostep jest ulatwiony. W przepisach wiochy jest wyraznie powiedziane ze nie ma pokoi koedukacyjnych (chyba ze dla malzenstw), latwiej jest dziewczynom wejsc do facetow niz facetom do wspomnianego budynku, ale zamotalem ;-) Sporo zalezy od ochroniarzy, zdarzaja sie sluzbisci, ale sa tez spoko kolesie. Kazdego roku inaczej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingan Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 ktoś kto był w buschu dwa razy opowiadał mi że tak jest tylko na papierz z paru powodów między innnymi bo samą "ochroną" są sami studenci którym uda się załapać na tą prace i napewno nikt ine bedzie biegagać za kimś bojest w nie swoim budynku:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.