babs Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 Jak to jest z terminami, które mam na wizie ? ? ? Na mojej wizie J1 "termin ważności" jest identyczny jak moje pozwolenie na pracę na promesie wizowej. A co z 30 dniami, które po zakończeniu pracy mogę przeznaczyć na TRAVEL ? ? ? Czy urzędnik imigracyjny przedłuży mi tę ważność i doda 30 dni ? ? ? Czy będę musiała wracać do Polski przed upływem tej daty, którą mam na wizie ? ? ? Będę wdzięczna za info. Pozdrawiam mm mmmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaya Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 Wiesz? Właśnie dziś odebrałam mój paszport z biura i się okazało że mam taką samą historię !!!! Też sobie pomyślałam... że będę musiała zminiać na bilecie datę powrotu ze Stanów, ale zadzwoniłam do biura i babeczka powiedziała mi, że to tak ma być i że 30 dni obowiązuje na podróżowanie więc nie ma problemu. To urzędas zadecyduje ile możemy tam zostać wbijając pieczątki Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.