urbinio Napisano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2012 A czy ktoś posługiwał sie kartami ISIC w stanach ??
Joanna30 Napisano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2012 Ostatnio o tej karcie pisali użytkownicy 4 lata temu: http://forum.usa.inf...__fromsearch__1
Big Napisano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2012 A ja wlasnie mam dylemat, czy nie doplacic i nie zamienic kart CityPass na NYPass... A do tego, dzisiaj jest 15% off...
Joanna30 Napisano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2012 No to masz problem. Ja poleciłabym Ci NYPassa, a pacio CitiPassa Najprościej jest sprawdzić, jakie atrakcje oba oferują, a jakie Ty chcesz zobaczyć. I wtedy wybrać. I tyle.
Madril Napisano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2012 Moim zdaniem, szczególnie przy pobycie ok. tygodnia, czysto turystycznym, CitiPass w ogóle nie może konkurować z NYPass. Swoją drogą, promocja na NYPass jest praktycznie stała (przynajmniej od 2 miesięcy), tylko się zmienia 10-15% w zależności od tygodnia.
Big Napisano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2012 Zamierzam byc 3 tyg (w tym wyjazd do Waszyngtonu i nad Niagare), wiec chyba NYPass jednak... Chociaz te 7 dni, to BARDZO malo, moim zdaniem. Pytanie: czy warto doplacic do 2-dniowej opcji bus hop-on/off?
Big Napisano 14 Września 2012 Zgłoś Napisano 14 Września 2012 Finalnie skorzystalem z karty New York Pass. Bardzo polecam te karte, ale prosze miec na uwadze, ze owe 7 dni, to NAPRAWDE bardzo malo! Nie wiem, czy i ile zaoszczedzilem $$$, ale na pewno zaoszczedzilem mnostwo czasu - mnostwo! Chocby USS Intrepid, czy Empire State - minimum po 2-3, jak nie 4h stania w kolejce po bilety. Opcja hop-on/off jest warta doplaty. UWAGA: niektore atrakcje wliczone w cene dostepne sa tylko w sobote i niedziele - warto to wziac pod uwage, planujac czas - ja o tym nie wiedzialem i nie udalo mnie sie skorzystac...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.