Blackluck Napisano 20 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Do Warszawy Oczywiście bardzo miła rozmowa z Panią która przyjmowała zgłoszenie, ponad 8 minut rozmowy, z czego konkretów było może z 2 minuty, ale na CZYMŚ muzą zarabiać -.- Pozdawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blackluck Napisano 29 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 TADAM , niestety odmowa ;D Dzięki za pomoc, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Szkoda... Ale jakieś uzasadnienie dostałeś? Znaczy, coś konsul na rozmowie powiedział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blackluck Napisano 29 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Konsul : Przepraszam , ale w chwili obecnej nie kwalifikuje się pan do wizy . Ja : Ok, dziękuję do widzenia. Dużo wypytywał , patrzył w komputer, pisał i kiwał głową. ja totalnie na luzaku, nie kłamałem ale cóż nie tym razem. Wyszedłem z ambasady do łba nei brałem , bo taki był zamiar, ale sobie siedząc na centralnym , kiedy ochłonąłem trochę, doszło do mnie , że szkoda mi tego hajsu i tego umawiania, tego biegania a później dostajesz taką odpowiedź, przecież niech do k**** nędzy zrozumieją , że my POLACY jeśli chcemy to możemy pracować legalnie w całej unii europejskiej i za większe pieniądze, np Niemcy, WB i Norwegia , nie dość że lepsza kasa, to jeszcze lata do emerytury, ale co zrobisz, w okienku obok wejścia do ambasady dostałem wiadomość że mogę się odwołać w ciągu 10 dni, i to zrobie, wiem ze to g!@#$ da ale czemu nie, mam ochotę wygarnąć tym !@#%%& to wszystko jak nas traktują. Polska powinna dla USA też wprowadzić wizy, i nie lizać pupy dla nich, bo od nich g@@@@ mamy, więcej w żydów inwestują co roku płacąc dla izraela, koniec moich wywodów politycznych. Nie dostałem żadnej pieczątki do paszportu, a widziałem babke w tym samym okienku co ja -.- , dostała, ale to chyba rosjanka lub białorusinka, bo niebieski paszport, zreszta obok mnie siedziała w poczekalni białorusinka lub rosjanka xD Kiedy mogę ponownie się wybierać, na tej karteczce co od nich dostałem jest że można już znów się umawiać, ale jeśli nic się nie zmieniło to po co jechać, bo znów może być odmowa. Pisał ktoś z Was te odwołanie do "wyroku" i został pozytywnie rozparzony ? Ok, sry za @#%^ ale inaczej się nie da ;D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.