bah_a Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 wybieram sie tam w te wakacje i bede wdzieczna za udzielnie jakichkolwiek informacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabrielangel Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 do pracy czy pozwiedzac ? jak pozwiedzac to polecam goraco (min 3 dni). jak do pracy to nie wiem za bardzo (spotkalem paru polakow ktorzy tam pracowali i niektorzy super zadowoleni - kelnerzy, a niektorzy uciekali po tygodniu). :roll: pozd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bah_a Posted May 12, 2005 Author Report Share Posted May 12, 2005 do pracy, mam nadzieje ze nie bedzie az tak zle, i ze nie znudzi mi sie to urocze miejsce zbyt szybko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadzia Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 a co ty tam bedziesz robil (jaka prace tam masz) :?: ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bah_a Posted May 31, 2005 Author Report Share Posted May 31, 2005 hospitality crew, na miejscu sie okaze co dokladnie bede robic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.